RFG Betong

RFG Betong har tilhørighet og base på Vinstra i Gudbrandsdalen som har lange tradisjoner for pendling med høy arbeidsmoral og kvalitet i arbeid.

RFG Betong er en gulventreprenør som tilbyr en total pakke for store/mellom store entreprenører og private kunder i Norge. Vi tilbyr bistand på prosjektering, klargjøring med forskaling, armering, isolering, radonsperre og støping av ferdig gulv med ønskelig sluttfinish.

RFG Betong bistår i prosjekteringsfasen for å finne kostnadseffektive løsninger for kunde. Vi leverer en komplett pakke, fra ferdig avrettet grus til ferdig gulv, som resulterer i mindre ledd for hovedentreprenør, og gir en effektiv og kort vei fra spørsmål til svar. Det er høyt fokus på trivsel, eierskap og yrkesstolthet. Dette gir gode synergier til kunde og sluttbruker.

RFG Betong har rask responstid, og høy effektivitet i arbeidet som utføres. Vi ønsker å skape trygghet til våre kunder om at vi kan komme på kort varsel, utføre jobben innenfor deres stramme framdriftsplaner og levere et produkt med høy kvalitet og lang levetid.