Prosjekter


Equinor Rotvoll Sykkelparkering

Rett før påske hadde vi oppstart på nytt sykkelparkeringshus på Equinor forskningssenter på Rotvoll i Trondheim. Her skal det forskales og støpes punktfundamener og banketter, det skal klargjøres og støpes gulv som i etterkant skal slipes. Vi takker BP Entreprenør AS så mye for tilliten, og ser frem til et godt samarbeid.

Håndverkskompaniet - Løren aktivitetspark og flerbrukshall

Oslo kommune skal bygge en aktivitetspark og flerbrukshall i Lørenveien 68 i utkanten av bydel Grünerløkka. Det nye anlegget skal bedre anleggsdekningen for barn og unge, skape en møteplass i området, tilrettelegge for byliv og grønne arealer, samt dekke lokale behov for egenorganisert aktivitet. 

Her utfører RFG Betong ca 2 600 m2 med klargjøring og støping for Håndtverkskompanitet AS. Vi takker for oppdraget og så langt et utsøkt samarbeid. 

Parkgata Gjøvik

Parkgata byggetrinn 2 og 3 omfatter bygging av et næringsbygg bestående av to bygningskropper over en felles parkeringskjeller. Samlet areal er på 12 900 m2 BTA. Prosjektet skal sertifiseres som Very Good etter BREAAM-NOR v6.0, samt ha energimerke A.

For RFG Betong ble det totalt 3000 m2 med parkeringsdekke for Betonmast Innlandet AS på Gjøvik. Dette ble støpt over to støper som førte med seg at RFG Betong AS fikk være med å skrive historie for største jobben i sitt slag noen sinne på Gjøvik. Vi skal i tillegg støpe nedkjøringsrampe for parkeringskjelleren. Morsomt prosjekt med dyktige involverte i alle ledd. Vi takker Betonmast Innlandet for oppdraget, tilliten og et godt samarbeid.  


Hengfonna Barnehage

695 m2 med glatting på nye Hengfonna Barnehage. Vi takker Kjellmark for oppdraget, fin betong og godt samarbeid. 

Ålen Barnehage

1100m2 med glatting på nye Ålen barnehage. Her har vi også avrettet og støpt teknisk rom i plan 2. Vi takker Kjellmark så mye for oppdraget, fin betong, og godt samarbeid.

Akershus Traktor

Året 2024 startet på Orkla Landbrukspark for Meldal Byggservice. Her hadde vi legging av isolasjon, armering, radon og gulvstøpingen. 

NCC, Brenneriveien 11

Her utfører vi gulvene i 1.etasje med fellesfunksjoner og næringslokaler. Prosjektet skal gjennomføres med tydelig miljøprofil med fokus på bærekraft og bevisste valg av miljøvennlige materialer og løsninger.Her pumper vi betongen med elektrisk betongpumpe 

Olav Solberg AS, Dombås Politistasjon

Her grovslipte vi gamle betonggulv og limte en ny påstøp. Gulvet ble så etterbehandlet med RAD Imp.  

Stena Recycling, Orkanger 

Totalt 4100 m2 ble støpt på Stena Recycling i Orkanger. Det gikk 740 m3, fordelt på 5 støper. Jobben ble gjennomført av to mann, med et utmerket samarbeid med både betongleverandør Unicon AS og oppdragsgiver Orkla Stålkonsult AS. 

Ringmur og garasjegulv 

Prosjekt til privatperson i Trondheim. Her støpte vi garasjegulv, satte og støpte ringmur. 

Luftfartsmuseumet i Kaunas i Litauen

Glassfasaden skal løftes av, og flyene på utsiden skal kranes inn. Her har vi lagt 2500m2 med strø hardbetong av typen Sikafloor 2SynTop. Et spennende prosjekt vi har fått tatt del i.

Tribune Valle Hovin

Tribune så langt øye kan se på nye Valle Hovin. Oppdragsgiver Håndverkskompaniet As.